Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Rólunk

 „Összejönni – kezdés.

Együtt maradni – haladás.

Együtt is dolgozni – siker.”

 

Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy ezúton üdvözölhetjük megújult honlapunkon.
Bizonyára azért jár itt, mert a rengeteg egyéb napi teendője mellett egy egész vállalat nyomtatási igényeit kell kielégítenie. Érthető, hogy úgy érzi, nem marad energiája a nyomtatás kezelésére, hiszen sokféle beszállítót és szervizt kell menedzselni az üzemeltetés során!
De jó hírünk van! Ön most nem egy szolgáltatóra, hanem egy partnerre talált. Mindkettőnk közös érdeke, hogy a nyomtatás gondtalanul működjön, hiszen az Ön elégedettségében rejlik a mi sikerünk.
Persze, ez nem azt jelenti, hogy hátradőlhet, mi csak azt garantáljuk, hogy mostantól több ideje lesz foglalkozni az egyéb napi feladataival.

Miben vagyunk mások?

A személyre szabott, egyéni megoldásokat preferáljuk minden partnerünk esetében.
A mai üzleti világban nagyon ritka a valódi partneri kapcsolat. Mi ebben a kapcsolatban hiszünk, melynek eredménye több mint kétezer elégedett aktív vásárlónk.

Gyártó cég révén egyedi megoldásokat tudunk biztosítani utángyártott kellékanyagok esetében. Rugalmasan tudjuk kezelni a felmerülő igényeket, hiszen a gyártási folyamatra ráhatással vagyunk. Szükség esetén akár egészen speciális, innovatív kellékanyagokat is elkészítünk.

Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy a felmerülő problémáját egy termék/szolgáltatás csak részben oldotta meg. Teljesen jogosan érezte így, hiszen ez mindig szubjektív. Nem csak a vállalata érdeke a fontos, hanem az Öné is, akire ezt a feladatot bízták.
Éppen ezért minden ügyfelünknek saját, személyes kapcsolattartója van.
Nem mindig más veszi fel a telefont, ha hozzánk fordul, hanem egy olyan személy, aki ismeri minden előzményét a kapcsolatuknak, és szakértelmével, empatikusságával egyből tudni fogja, hogy mi a leggyorsabb és legjobb megoldás az Ön számára.

Ehhez a kapcsolattartáshoz párosul rendkívül széleskörű termékválasztékunk, illetve szolgáltatásaink.
Az elmúlt 20 évben töretlenül lépést tartva a felhasználók igényeivel, folyamatosan bővítettük eszköztárainkat. Termékkínálatunk mára egyedülálló a piacon, mely annak is köszönhető, hogy egy fiatalos, lendületes csapat vagyunk, akik szeretik az új kihívásokat.

Fő profilunk:

  • Utángyártott kellékanyagok gyártása
  • Eredeti kellékek forgalmazása
  • Kizárólagos magyarországi forgalmazói vagyunk az IBM® és AgfaPhoto® termékcsaládnak
  • Irodai és ipari nyomtató/fénymásoló gépek rendszeres karbantartása, eseti javítása valamint teljes körű üzemeltetése (bérleti konstrukció és meglévő géppark esetén is).
  • Üres kellékanyagok elszállítása

Ezen kívül papír, írószer és egyéb irodatechnikai termékek, valamint IT eszközök értékesítése is tevékenységi körünkbe tartozik.

Legfőbb célunk, hogy partnereinknek stabil pontot jelentsünk a mindennapokban és hosszú távon segítsük a gondtalan nyomtatást minden időszakban, minimalizálva a nyomtatással járó környezeti terhelést.

A további menüpontok alatt többet megtudhat működésünkről, illetve részletesen tájékozódhat termékeinkről, szolgáltatásainkról, melyekről személyesen is érdeklődhet kapcsolattartóinknál!